Zobacz naszą galerię zdjęć Zapraszamy na nasze kolacje degustacyjne - warto! Kameralna to idealne miejsce na mapie Ołtaszyna na kameralne spotkanie z przyjaciółmi Pieczone warzywa z karmelizowanym kozim serem Stek z polędwicy wołowej Deser z serem gorgonzola dla miłośników intensywnych smaków Dorsz z czarną soczewicą Sangria zawsze dobra, nie tylko na upały A może różowe? Brownie Tapioka na mleku kokosowym z frużeliną owocową Nasz słynny tatar Kurczak zagrodowy dla najmłodszych Co tydzień inne zupy Piers z kaczki z gruszką w sosie z czerwonego wina na puree selerowo-jabłkowym Golonka z indyka Krewetki na białym winie z czosnkiem Pierś z kaczki souse vide z puree z selera i jabłek i gruszką w sosie z wiśni i czerwonego wina Catering świąteczny z Kameralnej Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem Mule na białym winie Wpadnij do nas na deser Menu walentynkowe W Kameralnej spróbujesz znanych smaków w nowych odsłonach Biały chłodnik z ogórka z jajkiem Gazpacho Oznacz nas na instagramie :-) Stek z kalafiora z sosem chimichurri Catering Catering Próbowaliście już naszych pysznych deserów? Sałatka z krewetkami Polędwiczki wieprzowe, puree z groszku, konfitowane pieczarki, pieczone ziemniaki mini burgerki z serkiem Filadelfia i wędzonym łososiem Czerwone czy czerwone? :) Sałatka z bobem, chorizo i wędzonym twarogiem Gzik z młodym ziemniakiem i anchois Kameralna to nie tylko pyszne jedzenie, ale tez wino i koktajle! Sylwester nasz Sommelier! Natalia Kto jeszcze nie probował naszego dorsza sous-vide? Pieczona nadziewana papryka Nasi Goscie wychodzą od nas zadowoleni! Degustacje prowadzone przez Sommeliera Spróbuj wspaniałych połączeń jedzenia i wina Cykliczne kolacje degustacyjne Pomidor bawole serce z achois i orzeszkami ziemnymi Pierś z kaczki Gęsina Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym Tort biszkoptowy kakaowy – biszkopt przełożony kremem budyniowym Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym Tort biszkoptowy na bazie serka Mascarpone ze świeżymi owocami Tort biszkoptowy na bazie serka Mascarpone ze świeżymi owocami Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym Tort biszkoptowy kakaowy – biszkopt przełożony kremem budyniowym Tort biszkoptowy na bazie serka Mascarpone ze świeżymi owocami Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym Tort biszkoptowy kakaowy – biszkopt przełożony kremem budyniowym Kameralne rezerwacje okolicznościowe Celebruj z nami te duże i małe sukcesy! Kameralne rezerwacje okolicznościowe Kameralne rezerwacje okolicznościowe Kameralne rezerwacje okolicznościowe Kameralne rezerwacje okolicznościowe Risotto z kurkami Sałatka z Chorizo, jajkiem pocie i wędzonym twarogiem Ciabatta z bobem i wędzonym twarogiem Risotto z kurkami Sałatka z kurczakiem zagrodowym i sosem z la cezar A może coś słodkiego po kolacji? Gnocchi Dobrze skomponowana karta win Kameralne rezerwacje okolicznościowe Świeża makrela Sylwester! Współtwórca Kameralnej i nasz sommelier, który wybiera dla Was najlepsze wina! Tort czekoladowy Szef Kuchni Andrzej, twórca naszego menu Sezonowe menu